I know what its like to want to die. How it hurts to smile. How you try to fit in, but you can't. How you hurt yourself on the outside, to try to kill the thing on the inside.

Hvem er jeg?

Hei. Tine heter jeg, og dette er min blogg.

IMAG0267 (2)

Hva skriver man egentlig for å beskrive seg selv? Sånn for å bli ferdig med det kjedelige om sykdom, så har jeg vært syk lenge og vært innom en haug forskjellige plasser. Nå har jeg heldigvis fått en tilbud som fungerer veldig bra. Jeg bor i bolig med base og har 1-1 oppfølging, men det er opp til meg selv hvor mye jeg vil være alene eller sammen med personalet. Det som er positivt med dette opplegget er at jeg slipper alle innleggelsene på akuttpost hvor det er stressende å være og ofte veldig syke medpasienter som gjør situasjonen ennå mer stressende. Nå får jeg være i min egen leilighet med mine egne ting og gjøre vanlige friske ting sammen med personalet istedet for å fokusere på alt det syke.

Men når jeg ikke er opptatt med å være spiseforstyrra eller bipolar eller selvskader, hvem er jeg da? Akkurat de bitene er jo egentlig en veldig liten del av meg. Vel, jeg elsker å lese, allerhelst en spennende krimbok. Jeg har leiligheten full av bøker, og har tendelser til angst om jeg ikke har minst 10 bøker liggendes på vent for å leses. Jeg kan rusle rundt på bibliotek og bokhandlere i evigheter og bare kikke på bøkene og lese bak på dem, og det er skjeldent jeg kommer hjem uten en bok.

IMAG0023_BURST002

Jeg er mye sammen venner, går på cafe og skravler, vi har film kvelder, venninnekvelder og jeg elsker å bake. Pleier å bake til ansvarsgruppemøtene innimellom. Fikk en kommentar fra Tone før jul da hun syns jeg hadde begynnt julebaksten litt tidlig, men da spurte jeg henne om hvor mange pasienter hun har som baker til møtene hun har i det hele tatt….? Jeg er glad i å ta bilder, kameraet ligger i veska, selv om jeg ikke bestandig er så flink til å ta det fram. Men noen blink skudd blir det da. Av å til drar jeg i gang noen tvilsomme prosjekter i beste mening. Som da primærkontakten min og jeg fant ut at vi skulle lure nattevakta. Greia var den at en av personalet hadde tulla med henne om at sjefen på basen hadde sagt at hun måtte vaske taket iløpet av natta, og da ble hun så sint. Så vi satt en hel kveld og funderte på hva vi skulle lure henne med. Så etter timesvis med utklekking av ideer og like mange forkastede ideer fant vi ut at å be henne virussjekke og formatere PC’n var genialt, da det vistnok var ganske tricky å få til. Så vi fikk med de andre som var på vakt på spøken og de sa det til henne rett før de gikk. Så planen var at jeg skulle avsløre det når jeg tok nattmedisin.
Men, når jeg spurte henne om hva hun skulle gjøre om natta, så sa hun ingenting, så jeg trodde hun hadde skjønt det var en spøk. Så jeg tenkte ikke noe mer på det før et par mndr senere da en ny nattevakt var på opplæring. Og jeg bare, «ey, husker du når vi lurte deg med den der virussjekken på PC’n??» og hun bare: «hæ? Var det en spøk?»
Så viste det seg at hun hadde knota masse med det og faktisk gjort det.

Og vil dere vite mer om meg? Da er det bare å ta kontakt…!

>Glad melding!

Skriver denne bloggen som en slags dagbok. Håper den kan hjelpe andre i min situasjon så de vet de ikke er alene. Og ikke minst til familie/venner/helsevesen så kansje de kan forstå litt mer om hva selvskading og spiseforstyrrelser er. Blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen 🙂

tlohre(@)online.no eller tinelohre(@)gmail.com

Reklamer

Comments on: "Hvem er jeg?" (11)

 1. du e så flink som skriv om alt Tine:) du e flott!

 2. porselenskadaveret said:

  bloggen din er herlig! Du er så tøff som skriver det akkurat som det er 🙂

 3. Så du har kommentert på bloggen til A. T. Viss jeg vr deg ville jeg holdt meg lankt unne hun.

 4. Kjempefin blogg! Digger deg!! 😉

 5. Hei. Ville bare si at jeg synes du skriver en flott blogg 🙂

 6. Anita Thomsen said:

  jeg vil ha meg frabedt å ha navnet mitt stående her… ihvertfall i forhold til at jeg ikke engang har en blogg!??? Og den bloggen som mon her oppe skriver at jeg har,ser du ikke at det er ett bilde på den bloggen som viser at det ikke er meg? Ettersom du sitter å sier det er min blogg så må du jo vite hvordan jeg ser ut? Eller Hva mon? Eller skal jeg si hele navnet ditt her etter å ha søkt og funnet ut litt fra en dataekspert hvem du er? 😉 vi liker nok ikke ha navnene våre her noen av oss. Bare skriv fulle navnet ditt her neste gang,jeg vet og har fortalt flere også hvem du er…så det er ikke noe problem assa ;))
  Kanskje jeg heller burde skaffe meg en blogg,i stede for å bli beskyld for å ha bloggen til kine…?

 7. […] Hvem er jeg? […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Stikkordsky

%d bloggere like this: