I know what its like to want to die. How it hurts to smile. How you try to fit in, but you can't. How you hurt yourself on the outside, to try to kill the thing on the inside.

Lones Thai Gryte

2 kylling fileter
1 aubergin
1 boks kokosmelk
1 lime
1 blokk fiskebuljong
50-70 gram grønn karri pasta
1/2 kinesisk hvitløk

Fres karrien og hvitløk i litt olje. Tilsett kokosmelken og fiskebuljong. La det koke opp.
Del opp kylling og aubergin og ha det oppi.
Skrell skallet av limen med ostehøvel og strø det over.
Kokes til kyllingen er gjennomkokt og auberginen nær.

Server med ris eller nuddler.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Stikkordsky

%d bloggers like this: