I know what its like to want to die. How it hurts to smile. How you try to fit in, but you can't. How you hurt yourself on the outside, to try to kill the thing on the inside.

Skolestart

Nå har jeg endelig fått begynt på skolen. Starta på mandag, feberheit og redusert, men jeg var der! Fikk bøker, eller bok da. Og periodeplan og HURRA, en skrive oppgave. En dikttolkning. Det er det vi har holdt på med da. Eller, mandag tolka vi musikkvideoer og gruppa mi hadde favoritt sangen min «over the hills and far away» med Nigthwish. Det er da en fortellende tekst med en video som forsterker teksten. For spesielt interesserte.

I dag var formen hakket bedre etter at Tone satte meg på en antibiotika kur. Men dog noe redusert i dag også. Gruppa mi presanterte musikkvideoen fra forrige time og vi hadde om virkemiddler i dikt. Må innrømme at det ikke er det mest spennende og holde på, men jeg trives på skolen!

Også fikk vi et leseprosjekt. Vi skal lese en bok. Ser ikke på det å lese boka som den største utfordringen, men vi skal skrive et handlingsreferat og presentere boka for klassen etterpå. Men fristen er uti oktober en gang, så jeg tenker jeg tar den boka jeg holder på å lese nå.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Stikkordsky

%d bloggere like this: