I know what its like to want to die. How it hurts to smile. How you try to fit in, but you can't. How you hurt yourself on the outside, to try to kill the thing on the inside.

>Vondt

>Sitter i sofaen og gjør fint lite. Har vondt etter operasjonen, burde nok kansje vært en dag til eller noe på sykehuset for å få smertestillende I.V. Men i dag har det ikke vært sååå ille da. Får jo pinex forte, men når jeg har drit vondt så hjelper det fint lite.
Det er litt snedig da, når jeg var på sykehuset, så hadde jeg feber, også sier legen at «ta kontakt med lege om du får feber…» hallo? Jeg HAR feber… Eller hadde det da jeg ble utskrevet. Om jeg har det nå er usikkert, men det føles ikke sånn veldig bra akkurat. Feber målet mitt forsvant for en stund siden, så har ikke mulighet for å sjekke det.
Men nå skal jeg jo til Tone i morra da.

Reklamer

Comments on: ">Vondt" (2)

  1. >God bedring Tine…<3

  2. >Hvor har du vondt hen, søte?Uff =/ Trist at du følte du måtte skade deg selv. Er bare skikkelig bekymra for hva kroppen din vil tåle mer. Den virker kanskje sterk, siden den har gått gjennom dette maaaange ganger, og du har overlevd. MEN….*POFF* så er det over.Håper dette ikke skjer. Du har så mange ressurser som du ikke har fått vist hva du er god for ennå. Du er så mye mer enn "syke Tine".Å et "vennlig spark i ræva" med beskjed om å komme deg opp igjen. For jeg har troen på at du kommer deg videre fra denne nedturen også.*VARM KLEM* til slutt 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Stikkordsky

%d bloggere like this: