I know what its like to want to die. How it hurts to smile. How you try to fit in, but you can't. How you hurt yourself on the outside, to try to kill the thing on the inside.

>2 pakker Philadelphia Classic (400 gr.)
2 små bokser kremfløte (6,6 dl.)
5 dl. melis
450 gr. Oreokjeks (fire pakker holder)
100 gr. smeltet smør
5 ss. sukker eller vaniljesukker
1 pose sjokolademousse
Melk til sjokolademoussen

Legg 100 gr. av Oreokjeksene for seg i ei skål og brekk de grovt opp i småbiter. Putt resten av kjeksene i en pose, og smuldre de godt opp til det blir bare smuler igjen av dem. Kjvevle over for et godt resultat.
Smelt smør og hell over smulene i en bolle. Bland dette godt sammen, så godt at det kan smøres ut i ei springform på 24 cm. i diameter.
Bland kremost og melis med en mixer til det blir en luftig og kremete masse.
Mix krem av den ene kremfløten med 2,5 ss. sukker eller vaniljesukker og rør kremen inn i ostemassen.
Smør massen over kakebunnen og legg oppi halvparten av de brekte kjeksbitene du har satt til side (50 gr.).
Sett deretter kaken i kjøleskapet i 30 minutter.
Lag sjokolademoussen som anvist på pakken. Smør moussen over kaken og sett i kjøleskapet ytterligere 1 time
Pisk krem av den siste boksen med fløte og legg et lag over moussen tilslutt
Pynt kaken med resten av de brekte kakebitene. Du kan også pynte med smeltet sjokolade eller et mønster med sjokoladesaus
Kaken blir best om den får stå kaldt til dagen etter før den serveres.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Stikkordsky

%d bloggers like this: