I know what its like to want to die. How it hurts to smile. How you try to fit in, but you can't. How you hurt yourself on the outside, to try to kill the thing on the inside.

>Flink, eller?

>I går ble selvskadingstankene STORE. Satt med kniven hardt mot arma, men på ett eller annet tidpunkt fikk jeg til å snu i handlingen. Eller snu og snu, kasta fra meg kniven og tok Frida med meg og gikk inn til nattevakta. Fikk litt Sobril og en kopp kaffe, samt en fin prat. Ting ble mye bedre etterpå.

Frida har begynt å miste tenner. To fortenner som er borte, hun har vel spist de eller mista de ute, for de er ikke gjennfunnet på gulvet i allefall. Synn for henne, hadde de eksistert så kunne man jo lagt dem i et glass vann under senga og fått penger =P

Frida har forresten fått seg sin egen blogg. Den finner du her.

Skal også prøve å fikse litt her inne sånn at det blir mer oversiktlig. Skal se hva jeg får til 🙂

Reklamer

Comments on: ">Flink, eller?" (4)

  1. >Jepp! Dritflink !!! 🙂

  2. >Der ser du, du klarer 🙂 Du har all grunn til å være stolt. IKKE la dette gå i glemmeboka, men ta det fram og minn deg på dette når du får lignende tanker igjen. Håper du fikser det på denne måten om det skulle skje igjen.Dakar Frida da. Ikke greit å være dyr når man har vondt og ikke har evne til å snakke.

  3. >Godt jobba! Håper at du mer og mer kjenner på den gode mestringsfølelsen,og ser at dette er et skritt nærmere noe stort,nemlig selvskadingsfri! Mange gode tanker sendes din vei!

  4. >bravo Tine

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Stikkordsky

%d bloggere like this: