I know what its like to want to die. How it hurts to smile. How you try to fit in, but you can't. How you hurt yourself on the outside, to try to kill the thing on the inside.

>Spørsmålsrunde

>Ja, som tittelen sier, det er tid for SPØRSMÅLSRUNDE 🙂 Altså, greia er da at du stiller spørsmål om meg og mitt, og jeg svarer på alle spørsmålene i et innlegg senere.

Kjør spørsmål!

Reklamer

Comments on: ">Spørsmålsrunde" (2)

  1. >-Hvilken behandling av de du har fått har fungert best?-Hvilke tanker er det som stopper deg fra å gjøre destruktive ting (når du får det til)?-Hva synes du er det verste med sykdommen?

  2. >- Hva ønsker du deg til jul?- Er det noe du IKKE ønsker deg til jul?- Hvordan skal julen feires?- Kunne du tenke deg å ta en utdanning, i så fall hvilken?- Har du tro på at du vil komme til å bli bra/bedre en dag?- Hva syntes du om LEVA LIVET på Bjorli?- Har du mange venner som også sliter psykisk?- Vet du hva som er årsaken til at du er blitt syk (skal få slippe å svare på hva det er, bare lurte på om du har prøvd å finne ut om det er noen spesiell årsak?).- Hvordan ser en vanlig dag ut for Tine?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Stikkordsky

%d bloggere like this: