I know what its like to want to die. How it hurts to smile. How you try to fit in, but you can't. How you hurt yourself on the outside, to try to kill the thing on the inside.

>En helt ordinær onsdag…

>I dag er det onsdag, og dermed tid for ukas jerninfusjon. Denne gangen var det «lille» Heidi som skulle være med meg ned på Nyrepoliklinikken og underholde meg, så uten Mari ble det ingen høytlesning av erotisknovelle denne gangen. Men vi fikk da tida til å gå, en time er uansett ikke så kjempelenge å sitte stille.

Etter middag ble det 2 episoder House MD. sammens med Mari før vi satte kursen mot Solsiden og BareBlåbær for å innta en bedre kveldsmat. Mari kom med det fantastiske forslaget at neste gang vi skal ned på sykehuset for jerninfusjon så kunne vi kjøpe Cupido og lese høyt ifra. Men det spennende blir jo da å se hvem av oss som tørr å evt. kjøpe bladet 🙂

Pia røyker som en skorstein på rommet, og når jeg sier ifra så føyser personalet meg av med at jada jada de har tatt det opp med henne. Tatt det opp? Det hjelper da for f.. ikke å ta det opp? Det har de gjort sikkert 50 gang, og Pia røyker framdeles på rommet. De andre pasientene her blir fratatt røyken når de røyker på rommet, men ikke Pia. Fatter virkelig ikke greia der. Hvilken rett har hun til å ligge i senga å røyke når ikke de andre får lov til det? En ting er at det er direkte ekkelt, men så er det jo sånn passe brannfarlig også da, med en halvforvirra kjerring som ligger i senga og røyker… Det har brent her en gang, og det får holde. Folk her på posten trenger jo ikke gå ut heller, dem har røykerom. Hadde dem måttet gå ut i pissregn og storm, ja da hadde jeg til en viss grad hatt forståelse for at man røyka på rommet, men ikke når det bare handler om å gå ned ei trapp.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Stikkordsky

%d bloggere like this: