I know what its like to want to die. How it hurts to smile. How you try to fit in, but you can't. How you hurt yourself on the outside, to try to kill the thing on the inside.

>En pasient historie

>Pasient A og Pasient B røyker i 2. etg. Pasient A blir fratatt røyken og får utdelt en røyk i timen, mens pasient B fortsatt får ha sin røyk, og dermed fortsetter å røyke i 2. etg. Pasient A blir forbanna på pasient B fordi pasient B ikke får de samme konsekvensene for samme handling. Hvorfor? Fordi pasient B lager et sant helvete både for pasienter og personalet hvis hun får inndratt røyken, mens pasient A innfinner seg til en viss grad med at hun har «bæsja på leggen» med å røyke i 2. etg og dermed må ta konsekvensene av handlingene sine. Men rettferdig? Nei… Og allright for oss andre med røyklagt 2. etg? Nei… Okei for personalet å diskutere med pasient B? Med stor sansynlighet NEI. Har jeg prøvd å ta det opp? JA, men blir det gjort noe? Nei…

Så framdeles… Pasient A har innelåst røyk og pasient B gjør hva faen hu vil… U-R-E-T-T-F-E-R-D-I-G.

Reklamer

Comments on: ">En pasient historie" (1)

  1. >Urettferdig, ja. Virker som om de ofte gjør det som er enklest for dem selv..generelt. Ta en pille, en sprøyte i skinka, beltelegging etc. i stedet for å gå frem på andre måter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Stikkordsky

%d bloggere like this: