I know what its like to want to die. How it hurts to smile. How you try to fit in, but you can't. How you hurt yourself on the outside, to try to kill the thing on the inside.

>Innlegg nummer 200

>Min kjære fastlege Tone ringt i halv ni tida. JA, halv ni på kvelden. Hu ringt for å fortell mæ om blodprøve resultat. Stoffskiftet mitt e framdeles ikke helt på topp, så ska øke på Levaxin. Og jernstatusen min e dårlig, for ikke å si ELENDIG. (Fortell mæ noe æ ikke veit fra før?) Så Tone skull sende en henvisning te hematologisk for hu ville æ skull få jern intravenøst sånn som i fjor sommer før æ bli så dårlig at æ må ha blodoverføring. Også villa hu si at datoen Erling har satt for ansvarsgruppe møte ikke passa for hu, det va vel den eneste datoen i hele høst som ikke passa for hu. Den passa forsåvidt ikke for Vidar heller, så den må nok flyttes. Ska på time te hu på neste tirsdag, så da får vi prata litt. Blir bra 🙂

Selvskadinga gikk det bra med helt te lørdagen.. Da gikk det litt skjeis. Så måtte på gastroskopi i går. Kan trygt si det va en spesiell dag i går. Først våkne av brannalarm, løpe ned i pysj og blåteppe. Konstantere at denne gangen er det faktisk brann, det ryker som bare faen ut fra skjerma. Ut i pysjen, stå og se brannvesnet rulle ut slanger iført røykdykkingsutstyr, slå opp vinduene på skjerma, svarte vinduer… Folk som kommer fra alle de andre postene. Stressa personale, politi, ambulanse. Vi blir tatt hånd om på 3 posten, sitter der i pysjen og blåteppet mitt. Anne-Helene informerer oss om det alle innerst inne vet. Brannen er påsatt. Polygon skal vaske ned posten, og i 18.00 tiden får vi komme tilbake. Da ringer de fra sykehuset og skal ha meg nedover. Narkose. Recovery og tilbake i akkurat passe tid til å legge mæ. En anderledes dag! Men det har æ allerede skrevet nok om.

Overlevde turen til Tautra, tross kulde og vind. Det var jo ingen som informerte mæ om at vi skulle grille. Kafe var det ordet æ merka mæ med. Kafe og biltur, ergo æ tok ikke med mæ vindjakke, så det var rimelig kaldt der vi satt nede i fjæra og grilla frossne pølser… Heldigvis hadde vi varm kaffe med oss. Satte mæ inn i bilen etter en stund når det var så kaldt te mæ at æ begynte å skjelve.
Og sånn ellers så har det vært en fin dag, men har dem vaska her i dag da? Nei da. Det er framdeles sot i taket i første etg. og stinker brann. Lukter heldigvis ikke så mye i andre etg lenger. Det ligger sånne klosser rundt som stinker skikkelig kjemisk men som tar bort mye av brann lukta. Veit ikke helt hvilken lukt som er verst.

By the way, les om brannen på adressa her

Reklamer

Comments on: ">Innlegg nummer 200" (2)

  1. >Haha, "pasienten som stod bak brannen vil bli værende på Østmarka." xD

  2. >alternativet va vell varetektsfengsling så vidt æ fikk med mæ… Men håpe for dem andre på avd han havna på at han e MEGET godt skjerma så det ikke skjer en gang te hvis han bli fornerma på noen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Stikkordsky

%d bloggere like this: