I know what its like to want to die. How it hurts to smile. How you try to fit in, but you can't. How you hurt yourself on the outside, to try to kill the thing on the inside.

>Nudistene kommer…

>Har nettopp hatt besøk av Lissan. Hu hadde med pepsi max og vi gikk sammen ned til fjæra for å sette oss å nyte sola nede ved sjøen. Og hva tror dere venter oss på den lille koselige stranda hvor det bruker å være barnefamilier og sånt? Joda, en NAKEN mann. Også kalt nudist. Vi går langt bort på den andre siden av stranda og bortover berget for å komme lengt mulig hæsligheta, og hva tror dere denne mannen gjør? Joda, han legger seg godt til rette sånn at vi skal se han, og skrever skikkelig i mot oss. FY FAEN.
Før var det jo en egen nudist strand på Lade, men etter mye om og men ble så vidt æ veit den avvikla. Me mye rop og skrål fra nudistene. Tror de fikk tilbudet om en strand uti Trolla, men den ville dem ikke ha. Altså, dem påstar at dem bader nakne fordi det er så deilig og ikke for å bli sett… Men hva i h… er galt med stranda i Trolla da? Da blir dem ikke sett og plager ingen. Han kisen vi traff på i dag ville ABSOLUTT bli sett… Eller hadde han ikke oppført sæ som han gjorde.

Q: Hva mener dere om nudister?

Reklamer

Comments on: ">Nudistene kommer…" (4)

  1. >Synes egentlig det e helt greit med nudista så lenge dæm holde sæ for sæ sjøl.. har itj nå spesiell interesse av å ha nakne folk liggende strødd rundt mæ liksom.. kanskje me unntak av noen få hehe

  2. >De e jo greit nok om dem hell sæ for sæ sjøl, men sånn som han grisen i går som la sæ te midt i glaninga for oss, DET bli bare ekkelt.

  3. >Ja, det var ekkelt.. Æsjh! Jeg vil velge selv hvem jeg må se naken.. :)Lissan

  4. >Personalet her ment vi burde ringt politet å anmelt han for blotting… E jo ikke lov å ligge å skræve på det viset der. Ekkle mannen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Stikkordsky

%d bloggere like this: