I know what its like to want to die. How it hurts to smile. How you try to fit in, but you can't. How you hurt yourself on the outside, to try to kill the thing on the inside.

>Savner den tida æ jobba 80% på SFO. Noen daga e æ sikker på at æ kan komme dit igjen, andre daga e æ helt motløs og e sikker på at æ aldri bli det igjen. I går va en sånn dag. En dag hvor alt e tung og trist, og det e vanskelig å se lyspunktene der framme. I tillegg kom valross syndromet over mæ med full styrke, og det ble ytterligere styrka av at en medpasient ment at æ umulig kun ha en spiseforstyrrelse fordi dem med spiseforstyrrelsa va tynn. Takk for den liksom.

Hadde dog en lang og god prat med Sidsel igår som ga mæ en god porsjon optimisme, og så kom Siv og Bella innom en tur, men etter noen tima dalte motivasjonen sakte men sikkert. Og som så mange gang før endte det med selvskading. Og æ må på nytt begynne å telle dager igjen.

No må æ bare prøv å gjør det beste utav situasjonen og starte på ny frisk, da med litt mindre matinntak. Dvs æ e litt ambivalent i forhold te det der, har lagt på mæ 15 kg siden i fjor sommer. I forhold te jobb e det kjempebra, men i forhold te koss ting foregår oppi hue mitt e de FÆLT FÆLT FÆLT. En mellomting hadde vært greit! Kan jo ikke være sånn som æ va i fjor sommer når æ ska bynn å jobbe for da dreiv æ jo å besvimt hele tida, men har ikke lyst te å vær like tjukk som æ e no heller… Ambivalent!

Ja, også e æ tatt av tvangen no. E på frivillig paragraf. Ikke at æ har nå store planer om å skriv mæ ut sånn med det første. Veit jo at det kjæm te å gå strake veien inn på A4 hvis æ gjør det. Behandlingsmessig e de jo ikke den store forskjellen heller, og æ regne med at hvis æ får for mæ at æ ska ut å kjøp pilla te et intox, så bli æ vel holdt igjen på nødrett anyway. Æ hadd i allefall gjort det med mæ sjøl hvis æ hadd vært lege.

No ska æ legg mæ å les litt 😉

Reklamer

Comments on: ">Thouse were the days…." (2)

  1. >Har egentlig bare en kommentar akkurat no.. Å d e.. Du e ikke tjukk!!! Du kunne godt lagt på dæ d dobbelte å fremdeles villa du itj vær tjukk.. Men veit jo at du itj innser d sjøl. Prøv å ta vare på dæ sjøl Tine. Mange som e glad i dæ veit du.. Mæ inkludert. Klæm

  2. >takk :)masse glad i dæ også

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Stikkordsky

%d bloggere like this: