I know what its like to want to die. How it hurts to smile. How you try to fit in, but you can't. How you hurt yourself on the outside, to try to kill the thing on the inside.

>Verden er gal…

>Æ står opp, leser avisa og kommer til den delen der hvor det står hvem i Trøndelag som har runde dager, og der har dem en liten kolonne med kjendiser som har bursdag i dag. Og der bruker de å framheve en spesiell kjendis. Og gjett hvem av alle adressa presterer å framheve idag?? JODA, Mullah Krekar. Av sikkert 10 kjendiser, så er Mullah den de velger å framheve. Er ikke feks Ringo Starr, som forøvrig også har bursdag idag et bedre forbilde og framheve?

Og så kommer vil til dagens Gal nummer 2. Først har Tour the fucking france rulla over skjermen i hele dag, og når endelig det er ferdig så bestemmer personalet at vi skal ha kveldsmat 3 kvarter tidligere så alle skal få med seg fotballkampen som begynner kal 19.30. Hva med oss som DRITER i fotball og tour the france? Joda, vi kan sette oss på stua i 2. etasjen, men hvem som vil sitte der aleine? For alle personalet sitter jo nede å ser sportshelvette. (Med noen hederlige unntak selvfølgelig)

Provosert? JA

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Stikkordsky

%d bloggere like this: