I know what its like to want to die. How it hurts to smile. How you try to fit in, but you can't. How you hurt yourself on the outside, to try to kill the thing on the inside.

>Dagens happenings har vært samtale med Erling, hvor hoved temaet var HUND. Det blir nok hund til høsten nå ja. Sendte jo som dere vet mail til oppdretter i går kveld. Har ikke fått svar ennå, men håper på å få det i løpet av et par dager. Spent no ja….. Ellers så driv Erling å endre litt på medisinan mine. Tar bort Nozinan og Fontex og ska sette inn noe nytt vi ikke vet helt ennå, også har han satt mæ på Vival i tillegg te Sobril for han mene de e bedre at æ tar litt beroligende no i stede for å skad mæ. Fornuftig mann.

Va så på IKEA med ergoterapeut Heidi. Vi kjøpt inn en del ting te ei ny stue vi hell på å innrede nede i kjelleren, sånn at de ska vær litt flere rom for oss pasientan å vær på, så æ fant trekk te sofan min i billig kroken 😀 😀

På kvelden va æ å mamma hjemme og rydda å vaska og redd opp te Sidsel, Ellen og Ida kjæm i helga, og kjøpt inn litt Farris og sjokolade. + Ting å lage foccaccia og aioli med 🙂

Reklamer

Comments on: ">Ikea og rydding i leilighet" (1)

  1. >Takk for invitasjon til bloggen.Etter min mening hjelper benzo mye bedre enn alt apedopet de skal på død og liv trø i oss. Fornuftig valg, selv om det kan være veldig vanskelig å slutte med. Så heldig du er som skal få deg hund 😉 Sofaen så herlig ut. Stor klem fra Trine (perdida)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Stikkordsky

%d bloggere like this: