I know what its like to want to die. How it hurts to smile. How you try to fit in, but you can't. How you hurt yourself on the outside, to try to kill the thing on the inside.

>En ganske grei dag!

>Ble med på fellestur i dag. Vi kjørte til ferjeleiet Flakk og lot bilen stå og tok ferja over til andre sida, fyrte opp grillen mens noen fiska litt. Og jammen ble det ikke 3 fisker utav det. De e vel noen som ska ha litt fisk te kveldsmat i dag tenke æ. Etterhvert bynte det og regne så vi måtte bare dra hjæm. Synd egentlig for vi hadde funnet et fint sted og sitte selv om man ikke var så interessert i å fiske.

Vel tebake hadde æ en lang samtale med avd. spl Espen. Vi prata mye om framtida, og om det å ha lyspunkter å se fram til. Så prata vi mye om ny hund. Han mene det e noe som må være på plass når æ flytte hjem herfra, så da må æ snart hive mæ rundt å sjekke litt kenneler. Har jo spart nesten 8000 kroner, og en Dvergschnauzer koste rundt 10.000 no. Så får æ igjen ca 8000 på skatten, og hvis mamma i tillegg vil vær deleier i voffs, så ska det da gå rundt det regnestykket der.
No i kveld ska Mari og æ i møte i iTeatret for å bestemme om hele driten ska nedlegges eller ikke. Veit egentlig ikke hva æ håpe på. Håpe bare det bli et møte uten alt for mye krangling og ufred….

Og ellers, så har mamma og Wenche kjøpt sæ hytte på fosen!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Stikkordsky

%d bloggere like this: