I know what its like to want to die. How it hurts to smile. How you try to fit in, but you can't. How you hurt yourself on the outside, to try to kill the thing on the inside.

>I dag har kirurgene, medisinerne og psykiaterne hatt stort møte om hva de ska gjøre med mæ. Situasjonen er håpløs, og ikke minst livstruende.
Resultatet ble dermed, mer beroligende medsiner, og den største forandringen: ALT bestikk på avdelinga byttes ut med plastikk. Det gjelder altså ikke bare det æ spiser med, men får konsekvenser for resten av avdelinga også. Det samme har dem gjort hjemme hos mæ.
Selvfølgelig kan æ få tak i bestikk hvis æ virkelig går inn for det, men de gangene æ har skada mæ, har det vært impulsivt, så tanken bak er da at æ for en periode skal slipp og forholde mæ te alt æ kan skade mæ med. Selvfølgelig mens Erling og æ jobbe i behandlings timan med GRUNNEN te at ting blir som dem blir.
På en måte føles det litt godt at avdelinga tar fra mæ det her ansvaret for ei stund.

Reklamer

Comments on: ">Store forandringer på avdelinga…." (1)

  1. >Har aldri hørt om at det er blitt satt igang sånt tiltakt. Man kan jo være ganske så kreativ og finne en måte å skade seg på lell om man ikke har kniver og sånn.Hvordan er tilstanden til livstruende?Er du på åpen avdeling?Det er nok tøft å gå gjennom ting i terapien, men må nok til for å få det bedre. Håper du klarer å nyttegjøre deg av hjelpen du får.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Stikkordsky

%d bloggere like this: