I know what its like to want to die. How it hurts to smile. How you try to fit in, but you can't. How you hurt yourself on the outside, to try to kill the thing on the inside.

>Og gjett hva? Æ har greid mæ i ei uke no uten skading! E litt stolt av mæ sjøl… Håpe personalet syns æ har vært flink også.
Har vært en sånn skikkelig daffe dag i dag. Har bare sotte å loka forran PC’n med en te-kopp siden av mæ og hørt på musikk. Synger med, og har de ikke så allerværst.

Eli har vært på jobb i kveld, og vi har selvfølgelig tullet og tøyset masse som vanlig. Og konkludert med at vi begge kommer til å dø single og ensomme. Særlig etter å ha lest dagens kontakannonser i adressavisa. 😛 «Gutt 32 år søker passe slank jente, du må gjerne være naturist…. osv» Men vi fikk da oss en god latter.

Tror det e et friskhets tegn at æ sitt med PC’n en del for tida. Har ikke hatt overskudd te det før. Mens no har æ overskudd te å skriv i bloggen, snakke med folk på facebook og sånne ting. Har ikke hatt kapasitet te det før no i det siste.

Og i morra ska æ ta blodprøva da. Bli spennende å se kor lav/høy kaliumen e? Håpe de e okei, passe mæ ikke å må på medisinsk avdeling akkurat no. =/

Har forresten snakka med Anne-Helene om han jævlen som befølte mæ på røntgen avdelinga før jul, og no i april. Anmeldte det jo første gangen, og hu politidama trodd ikke på mæ. Anne-Helene mene æ ska annmeld den andre gangen også, men æ e redd for å møt politiet igjen å ikke bli trodd engang te. Det e jo ikke nå trivelig å sitt å fortell en frammed person om, og når en i tillegg ikke bli trodd liksom? Erling, psykiatern min syns de va opp te mæ ka æ ska gjør, men æ e fryktelig usikker. Huske navne på han no da. Geir Stav, hvis dokker treffe han, så tvihold på buksa, og be om at en anna ska vær i rommet. Ka syns dokker æ ska gjør med saken?

Reklamer

Comments on: ">Helga er snart over…" (4)

  1. >Det beste er å anmelde, men desverre så funker politiet dårlig til etterforskning av sedlighetssaker, så de blir oftere henlagt pga bevisets stilling. Desverre.Det er også en grunn til at vi som er offer for slikt kvier oss til å anmelde. Enten fordi det som regel blir henlagt eller at vi er redde for å ikke bli trodd, slik som du opplevde.Trodde ikke politiet kunne sitte å si at "jeg tror deg ikke for du sliter for mye psykisk til å skjønne forskjell på fantasi og virkelighet".Hallo?!?!Men sykehuset burde absolutt fått navngitt den personen, så de i det minste kan følge med han og aldri la han være alene med det motsatte kjønn.

  2. >synd du har anmeldt andre personer så mange ganger falsk tidligere, at du ikke blir trodd når noe virkelighet eventuelt skjer. men dette har jeg fryktet for deg i flere år faktisk, at du en gang vil bli utsatt for f.eks en voldtekt, uten å ha sjanse for å bli trodd, da du har anmeldt så mange tidligere venner falskt.

  3. >Anonym: Hva prater du egentlig om? Æ har ikke anmeldt tidligere venner falskt. Og bye the way? Hvem er du som har "fryktet sånn" for meg?

  4. >Anonym har en sykelig opptatthet av deg Tine, men vi vet jo hvem som har skrevet kommentaren. Det er jo beklagelig at hun ikke har selvinnsikt nok til å be om hjelp som hun har trengt i mange år. Hun er og blir en syk stalker. Pillemisbrukere har sin egen oppfatning av verden.Vi kan ikke annet enn å ha medynk med henne og hennes omgangskrets.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Stikkordsky

%d bloggere like this: