I know what its like to want to die. How it hurts to smile. How you try to fit in, but you can't. How you hurt yourself on the outside, to try to kill the thing on the inside.

>O’hey hvor det går…

>Fikk nettopp mail fra Petter om at han har tenkt å slutte i Iteatret. Skjønner han godt siden han har nådd landet «frisk».
Men hva har vi da igjen? Joda, Heidi som ikke er helt i storform for tida, og mæ som Ole og Wigdis åpenbart har lagt for hat… Yuhey. Dette skal vi få til å fungere uten hjelp utenifra? Tror kansje det bli en smuuuule vanskelig? Æ syns i allefall det bli vanskelig å sammarbeide med Tolstad-Sæther klanen.

Dem som har fulgt med lenge vet jo at Wigdis ikke e den letteste og samarbeide med heller… Sist vi hadde en konflikt brukte hu over en mnd på å bestemme sæ på om hu i det heletatt ville prate ut med mæ. Og no e hu venn med alle som e i teatergruppa og har vært i teatergruppa på facebook, men ikke mæ. Av en eller anna grunn har hu i allefall veldig my i mot mæ, og æ skulla gjerne likt å vit koffor.

Ellers så har kvelden gått med te å spille WoW. Burde vel strengt tatt gjort litt fornuftige ting også, men de får vente til i morra 🙂 Klær vaska æ på søndag, så det trenger æ i allefall ikke tenke på ennå.

Og Ingri: Du må komme å synge singstar og drikke viiin 😀

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Stikkordsky

%d bloggere like this: