I know what its like to want to die. How it hurts to smile. How you try to fit in, but you can't. How you hurt yourself on the outside, to try to kill the thing on the inside.

>Det som engang starta som et flott prosjekt på Leistad DPS, hvor alle kunne være med har nå blitt ei uspiselig suppe som æ ikke veit helt hvilken ende æ ska starte for å nøste opp i, men æ prøve.
Vi i gruppa har ikke møttes på bortimot et år, hvis det ikke e ennå lengre siden, så æ starta med å sende ut en mail:

Hei

Nå er det lenge siden vi har møttes og pratet om hvordan vi vil gjøre det videre med gruppa.

Vil vi fortsette? Vil vi ”legge ned”? Eller endre struktur? Alt dette syns jeg det er viktig at vi får møttes og pratet om. Selv har jeg tenkt mye rundt dette i det siste. Skal vi fortsette trenger vi uomtvistelig flere aktører. Legger vi ned, har vi masse utstyr vi må bli enige om hva vi gjør med. Eller kan vi revitalisere gruppa gjennom kommunens ”tilrettelagt fritid”? Jeg kontakter gjerne kommunen og hører om det er noen muligheter der.

Det viktigste er uansett at vi møtes snart og prater

Hilsen Tine

Fikk god respons, og Petter ønska å få vite mer om tilrettelagt fritid, herretter kaldt TF. Sendte en mail til TF om hva de evt kunne bidra med, og om de kunne være noe for oss. Fikk mail tilbake ganske umiddelbart om et møte tidspunkt som vi kunne komme å snakke med dem. Videresendte denne mailen til alle i gruppa. Og fikk kjapt respons fra Ole og Wigdis om at æ gjorde ting æ ikke hadde lov til osv. Men det eneste æ vil oppnå med det møte e jo å få vite mer om TF. Syns det blir for dumt å si bastant NEI til TF når man ikke vet så mye om det. Og kansje kan de hjelpe til med rekruttering av nye medlemmer. Ole skreiv i en mail at det hadde vi ikke sitat: «Utfordringen er at det ikke er noen som prioriterer eller har vist kapasitet til å jobbe med å få inn nye medlemmer. » Æ har snakka med flere på Nidaros DPS som har hatt lyst te å være med og har henvist dem videre til Wigdis, hvor dem har fått et kontant NEI til å være med. Så Problemet ligger ikke der at folk ikke vil være med. Problemet er at de ikke FÅR være med.

Det e mange andre ting å ta tak i også når det gjelder Iteatret. Men æ har nå begynt å nøste i et hjørne, så får vi se hvordan det ender…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Stikkordsky

%d bloggere like this: