I know what its like to want to die. How it hurts to smile. How you try to fit in, but you can't. How you hurt yourself on the outside, to try to kill the thing on the inside.

>Du er snill og omsorgsfull, men du er av og til litt for intens og masete. Du er foretaksom, og ikke så lat som alle tror du er. Som Gris er du født i lykkens tegn, faktisk så er du det mest heldige tegnet i den kinesiske zodiaken. Det eneste du mangler er litt tro på deg selv, og hvis du har det, så kan du ha lykke og hell med deg gjennom hele livet. Du kan bli kjemperik på å være snill og omsorgsfull mot andre mennesker. Arbeid som har mye med mennesker å gjøre, vil du selvfølgelig trives godt i. Du er glad i fester og hyggelige sammenkomster, en skikkelig festløve med andre ord.

Særlig er du dyktig i jobben din og flink med penger, og du får mye støtte og ros. Videre er du flink til å følge opp dine oppgaver slik at feil ikke kan oppstå.

Som den kvinnelige Grisen er du både romantisk og glad i livet. Du er dessuten ganske heldig, for du vil treffe på din store kjærlighet og bli skikkelig forelsket i ung alder.Oftest har du foreldre som bryr seg om deg, og livet som barn har vært sorgløst og harmonisk. Som regel kan du komme godt ut av det med dine søsken, men du må ikke være for intens og dominerende. Du er glad i sex, og derfor vil du få mange barn. Heldigvis ser du det som en plikt å gi barna dine mye omsorg og kjærlighet. Du er glad i å reise, særlig vil fremmede himmelstrøk tiltale deg.

De positive egenskapene
Gavmild, tolerant, galant, oppriktig, humoristisk, munter og omsorgsfull.

De negative egenskapene
Naiv, egoistisk, humørsyk, sta og litt for glad i smiger.

Yrker som passer til Grisen
Skuespiller, sportsutøver, bonde, kunstner og yrker der du føler at du er til nytte for andre.

Reklamer

Comments on: ">En gris? Kinesisk stjernetegn" (2)

  1. >Yrket skuespiller passer visst for veldig mange i det kinesiske horoskopet.

  2. >grisen ja… først tenkte jeg "uff da" (liksom, hva jeg sammenligner med griser), men dette var jo faktisk ikke så verst.nå gjelder det bare å få troen på seg selv da… *himle* enklere sagt enn gjort…tenker på deg tine. ønsker deg en flott søndag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Stikkordsky

%d bloggere like this: