I know what its like to want to die. How it hurts to smile. How you try to fit in, but you can't. How you hurt yourself on the outside, to try to kill the thing on the inside.

>Reiseklare…?

>

Vi skal nå i konfirmasjon i Sarpsborg… Bunaden e sydd inn etter mamma’s omgang med de kongelige og buksa ska få en real press hos svigermor nå snart. Det e faktisk mye styr for å reise bort noen få dager. Medisiner må fikses, måles opp og låses ut… Kommune må varsles og det e ikke måte på! MEN no e vi omsider klare for siste etappe, stryking og buksepressing. Før en behagelig overnatting og sette oss i en varm bil? For å behagelig bli kjørt av mamma ned te sarpsborg.

For min del, så e det her en rimelig uproblematisk tur, men skulle tro at Petter har en smule problemer med å holde nervene på riktig plass. Første møte med Haarsaker klanen, og atpåtil konfirmasjon og slips-tvang. Personlig var æ jo livredd og tviholdt på Sobrilen min når æ skulle te Siri den første gangen.

Gaven te Erlend ligg forhåpentligvis på plass i bilen, om ikke mamma har fått en idè om at det e noe ubrukelig. På linje med adapter’n te DVD spillern, som har vært tilnærma umulig å få tak i. Har omsider fått tak i en tilsvarede dings etter å ha kjørt byen rundt etter den, og en «liten» snartur via Lundamo fordi bilen gikk tom for batteri. Forbanna bil!

Så no ser æ egentlig mest fram te et gledelig gjennsyn med «soppen» på Elverum for å kjøpe soft-is i morra 🙂 Og håpe at bunadskjorta e tatt ut av frysern og at Vilde kjæm sæ med flyet hjæm på Lørdag…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Stikkordsky

%d bloggere like this: