I know what its like to want to die. How it hurts to smile. How you try to fit in, but you can't. How you hurt yourself on the outside, to try to kill the thing on the inside.

>Påskeferie!!

>Jepp jepp! Påskeferie e tingen… Mamma har reist te Spania, og æ har bil te fri disposisjon. Og ka gjør æ? Joda, skaffe mæ soneparkeringsbevis og velte mæ inne hos Petter hele dagen. 🙂 Har jo fått tidenes lengste permisjon, etter litt smisk med Møyfrid på tirsdag fikk æ dra på permisjon og treng ikke komme tebake på Østmarka før mandagskvelden. Savne æ Østmarka akkurat no? Næh, ikke så veldig.
I går hadde vi Siri på middagsbesøk, noe som innebar totalvask av leilighet. En liten heldagsjobb. hehe, eller ikke fult så ille, men no har har vi fått utrydda alle hybelkaninene som hadde slått leir under senga og i morra ska det pantes flaska, for dem har det samla sæ opp en god del av.

Mamma har ordna med påskeegg, og dem har både æ og Petter greid og holde fingran unna, sistnevnte også på tross av at han spise godteri i søvne 🙂 Mamma har jo forsegla påskeeggan såpass at de muligens e litt vanskelig å bryte dem opp. Har ikke prøvd søvn-godis-spising. Mulig Sidsel e bedre på det?
Resten av påska bli vel avslapping, og ennå mer avslapping. Det e utrolig herlig å bestemme sjøl uten at en eller anna «miljøterapeut» ska bestemme hva som e bra og ikke bra. Hadde jo foredrag på HiST her før påske hvor æ prata en del om det. Og om individuell tilpassning. Syns det e så unødvendig at alle ska behandles helt likt innen psykiatrien, de e jo forskjellige menneska alle sammen! Med forskjellige behov. Glad æ har Anne-Helene og Heidi som har skjønt det der for lenge siden!

Næh, på tide og røske sæ løs fra PC’n no!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Stikkordsky

%d bloggere like this: